Logo

Jarška cesta 10b
1000 Ljubljana
+386 404 187 97
trader@cm-equity.de

Logo

Optimtrader omogoča 30 dnevno brezplačno testiranje platforme. Izpolnite obrazec in poslali vam bomo dostopne podatke, kjer boste lahko s fiktivnimi srerdstvi testirali vse funkionalnosti platforme.

Logo

Optimtrader omogoča 30 dnevno brezplačno testiranje platforme. Izpolnite obrazec in poslali vam bomo dostopne podatke, kjer boste lahko s fiktivnimi sredstvi testirali vse funkcionalnosti platforme.

Trgovalni kotiček - Analize

Trgovalna platforma OptimTrader omogoča trgovanje na več kot 100 borzah v 24 državah. Direktni dostop do trgovanja z delnicami, ETF-ji, opcijami, standardiziranimi terminskimi pogodbami (futures), valutnimi pari (forex), CFD-ji in obveznicami.

NFLX - Netflix Inc.

NFLX - Netflix Inc.

Tehnična analiza NFLX

Cena delnice NFLX(Netflix Inc.) je v letošnjem letu v naraščajočem trendu, kar je razvidno z naraščajočo ceno in gibanjem nad tako osnovno drsečo sredino SMA50 kot tudi nad eksponentno drsečo sredino EMA21. V začetku junija 2017 pa je cena prvič prebila SMA50 navzdol po tem, ko je cena delnice zavrnila nivo 166 USD. V drugi polovici junija pa se je oblikovala konsolidacija cene v t.i. »zadrgo« (trendni liniji oštevilčeni z 1), ki se je končala s prebojem SMA50 in SMA21 kot kasneje tudi prebojem prejšnjega vrha pri 166 USD. Idealni scenarij bi bila ponovitev te zadrge(tredni liniji označeni z 2). Pomembno vlogo bo igrala potrditev enostavne drseče sredine SMA50 ter nivoja 165 USD. V primeru potrditve obeh lahko pričakujemo nadaljno pot navzgor.

TSLA - Tesla Inc.

TSLA - Tesla Inc.

Tehnična analiza TSLA

Cena delnice TSLA(Tesla Inc.) je vse od decembra 2016 v naraščajočem trendu, ponazorjen z rumeno trendno linijo. Vse od junija pa se cena delnice giblje v razponu med nivojema 300 ter 380 usd na delnico. Ključnega pomena za nadaljevanje cene bo potrditev ali pa zavrnitev naraščajočega trenda ter nivoja 330 USD. V primeru zavrnitve lahko pričakujemo nadaljno pot navzdol vse do nivoja 300 USD. V primeru potrditve pa lahko pričakujemo nadaljno pot vse do nivoja 360 USD na delnico oziroma vijolične odporne trendne linije ter v primeru preboja test vrhov pri ceni 380 USD.

Prejšnje analize

seminarji, trgovalne seje, analize trga

Prejemajte koristne nasvete za trgovanje na vaš email

*Od prejemanja email obvestil se lahko vedno odjavite