O nas

Podjetje

CM-Equity AG je nemško finančno podjetje s sedežem v Munchnu, specializirano za upravljanje premoženja, trgovalne rešitve in korporativne finance.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002 in zaposluje najboljše strokovnjake s področja kapitalskih trgov in upravljanja premoženja. Zasebnim vlagateljem ponujamo priložnost, da vlagajo svoj denar tja, kamor ga vlagamo sami.

Naše podjetje je licencirano in nadzirano z zveznim uradom za finančni nadzor Nemčije (BaFin). Upravljamo z najsodobnejšo tehnologijo, najvišjimi varnostnimi standardi in se v največji meri osredotočamo na obvladovanje tveganj.

Licence

OptimTrader je trgovalna platforma, ki ga zastopa podjetje CM-Equity AG. CM-Equity AG je licencirano za opravljanje finančnih storitev v Evropski uniji in je reguliran s strani nemškega nadzornega organa za trg vrednostnih papirjev BaFin. Registracijo lahko preverite tukaj.

CM-Equity ima licenco za opravljanje investicijskih in posredniških aktivnosti na finančnih trgih tako z osnovnimi kot tudi z izvedenimi finančnimi instrumenti.

CM-Equity je tudi notificirano pri Agenciji za trg vrednostnih papirjev (ATVP) za opravljanje investicijskih in finančnih storitev v Sloveniji. Vsa dovoljenja za opravljanje storitev po direktivi lahko preverite tukaj (izberite državo Nemčija).

Ekipa

Roman Gomboc

Vodja trgovalne platforme

Nenad Stanković

Vodja prodaje

Nikola Maljković

Finančni analitik

Simon Skubin

Upravljavec premoženja

Jernej Lukman

Portfolio Management

Zoran Akšamović

Portfolio Management

Registrski organ

Podjetje CM-Equity AG je registrirano pri okrožnem sodišču v Münchenu z registracijsko številko HRB 143533
CEO: Michael Kott
Predsednik nadzornega sveta: Sebastian Schütz

Podatki matičnega podjetja

CM Equity AG

Kaufingerstraße 20
80331 München
Nemčija